GUERLAINAbeille Royale Soft Hands Hygiene Gel Rensende håndgel

GUERLAIN Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel Rensende håndgel
GUERLAIN Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel Rensende håndgel
Ny
40 ml
145,40kr

Kode: GUR14173 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 21.9.2021
Afhentning i butik
fredag 24.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse GUERLAIN Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel
Egenskaber

Selv dine følsomme hænder kan holdes hygiejnisk rene uden den ubehagelige fornemmelse af udtørring. Guerlain Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel er blevet testet på følsom hud for at give dig en ren følelse hele dagen, mens dine hænder bliver hydreret. Du kan derfor anvende den lige så ofte, du ønsker.

Egenskaber:

 • efterlader hænder rene og hydrerede
 • nem påføring fra en elegant tube
 • ikke nødvendigt at skylle
 • føles ikke klistret
 • med en luftig honningduft

Testresultater:

 • 16 % bedre hydrering af huden
  → resultater af en instrumentundersøgelse efter 6 timer med 11 personer
 • huden er øjeblikkeligt glattere
  → resultater af en instrumentundersøgelse efter første anvendelse med 13 personer
 • 82 % glattere hud
  → resultaterne af 33 personers egen vurdering efter en måned

Ingredienser:

 • Quessant Island honning (honning fra sorte bier på øen nær Bretagne, et økosystem beskyttet mod pesticider) indeholder fruktose, aminosyrer og sporstoffer, der er vigtige for hudens regenereringsproces; den er del af et honningmikstur, der også indeholder korsikansk honning og kløverhonning fra New Zealand
 • alkohol

Anvendelse:
Dryp et par dråber Guerlain Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel i dine håndflader og gnid hænderne med dem, indtil gelen er helt absorberet. Anvend den når som helst i løbet af dagen.

Egenskaber

Konsistens
gel
Hudtype
til alle hudtyper
Effekter
Hydrering

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel