GUERLAINAqua Allegoria Flora Salvaggia Eau de Toilette til kvinder

GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Salvaggia Eau de Toilette til kvinder
GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Salvaggia Eau de Toilette til kvinder
125 ml
870,00kr

På lager | Kode: GUR14125
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

Blid som en hvisken i græsset og uimodståelig som en buket af vilde blomster.

De vilde blomsters skønhed og duft er kun blevet undertrykt et øjeblik i flakonen, for at Eau de Toiletten til kvinder, Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia, kan glæde dine sanser, når som helst du ønsker at føle den rene naturs hjerteslag.

Hjertet i kollektionen Aqua Allegoria er den saftige frugt bergamot. Denne frugt tilfører kompositionen en frisk citrus- og blomsteragtig undertone, og den bliver kaldt "Calabriens grønne guld". I duftene fra Aqua Allegoria afsløres dens ynde og særegenhed fuldt ud.

  • en frisk blomsterduft
  • en flakon i et smukt design med det typiske bikage-mønster
  • kan kombineres med duftene fra samme serie

Duftens komposition
Straks du dufter den, opfanger du viol og livlige noter af vandmelon. Lidt efter viser de strålende noter af hvid orangeblomst og jasmin sig fuldt ud, der fuldendes af en akkord af vilde blomster. Duften flyder lidt efter lidt væk på en bølge af iris med en pudderagtig afrunding og rene noter af hvid moskus, og du vil dufte dem, indtil duften er forsvundet helt.

Duftens historie
Den glædesfyldte, friske og også smukt farvede kollektion af Eau de Toiletter, Aqua Allegoria, blev i 2021 udvidet med duften Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia. Det er ingen anden end Thierry Wasser, der har udviklet duften. Han er ikke kun parfumeskaber, men også en utrættelig opdagelsesrejsende, der rejser over hele verden for at opdage naturens skatte til sine kreationer.

Tip fra Notino:
Hvis du ønsker dig en personlig duft, der helt flyder sammen med din personlighed, kan du kombinere Eau de Toiletten, Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia, med duften Bergamotte Calabria, Rosa Rossa, Granada Salvia eller Flora Cherrysia fra kollektionen Aqua Allegoria. Påfør duftene efter hinanden og i samme mængde.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, AMYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Vigtig information

Flammable.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Viol, Vandmelon
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Appelsinblomst , Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Hvid moskus, Iris
Parfumekategori
blomstret

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.