GUERLAIN Aqua Allegoria Pera Granita Gavesættil kvinder

GUERLAIN Aqua Allegoria Pera Granita Gavesæt  til kvinder
GUERLAIN Aqua Allegoria Pera Granita Gavesæt  til kvinder
Fri levering
610,00kr

Kode: GUR14192 | På lager

Eau de Toilette 75 ml + Kropslotion 75 ml

1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse GUERLAIN Aqua Allegoria Pera Granita
Ingredienser

En luksusduft er altid det rette valg, hvis du virkelig vil skabe glæde. Parfumesættet til kvinder GUERLAIN Aqua Allegoria Pera Granita i den smukke indpakning vil mangedoble glæden hos modtageren. Du kan satse på det perfekt matchende sæt, som enhver kvinde vil forelske sig i ved første blik.

Egenskaber:

  • frisk duft, ideel til varmt vejr
  • parfumekosmetikken forlænger duften
  • sættet fænger ved første blik med sin smukke indpakning
  • perfekt som gave

Sættet indeholder:

  • Eau de Toilette 75 ml
  • Kropslotion 75 ml

Ingredienser

Parfumekategori
citron, frugtig
Sættype
Gavesæt

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Aqua Allegoria Pera Granita