GUERLAINCologne du Parfumeur Eau de Cologne Unisex

GUERLAIN Cologne du Parfumeur Eau de Cologne Unisex
GUERLAIN Cologne du Parfumeur Eau de Cologne Unisex
100 ml
655,00kr

På lager | Kode: GUR14164
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Munter, udadvendt og moderne, sådan er den friske duft Les Colognes, der taler til dig gennem hvid moskus, grøn bergamot og orangeblomst. Unisex eau de colognen, GUERLAIN Cologne du Parfumeur, vil glæde både ham og hende. Du kan dele denne duft med din partner og nyde den intime forbindelse, som en fælles duft vil give jer.

Hvis du er på jagt efter en duft, som du kan kombinere med din parfume, eau de parfum eller eau de toilette, så vælg for eksempel unisex eau de colognen, GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq. Men denne duft – Cologne du Parfumeur – er ikke designet til at blive kombineret med andre.

  • en moskusagtig duft med grønne citrusnoter
  • intim, frisk, moderne
  • egnet til både mænd og kvinder

Duftens komposition
Først bliver du fortryllet af bergamots let bitre citrusnoter, der ledsages af den søde, friske duft af orangeblomst. Hele duftkompositionen bliver understreget vidunderligt af ren, sensuel moskus, der tilfører duften en eftertragtet originalitet og intimitet. Du vil kunne lide at bruge denne lette og levende duft hver dag.

Duftens historie
Duften, Cologne du Parfumeur, er parfumeskaberen Thierry Wassers værk. Han designede denne moderne eau de cologne med grønne og moskusagtige noter og kærtegnende og friske elementer i 2010. Flakonen er udsmykket med en konstellation af 69 bier, kejserrigets symbol og emblemet for Guerlain-familien "Eaux".

Orangeblomsten, der er anvendt i denne duftkomposition, fandt Thierry Wasser i sin vens have i Calabrien. Den ualmindeligt søde og friske aroma med en grøn undertone fortryllede parfumeskaberen med det samme.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, EUGENOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, FARNESOL, ISOEUGENOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Vigtig information

Flammable.
Se hele teksten

Ingredienser

Composition
Citrusfrugt, Lavendel, Afrikansk appelsinblomst , Amalfi citron, Rosmarin, Mynte
Parfumekategori
citron, aromatisk

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.