GUERLAINLes Colognes Eau de Cologne du Coq Eau de Cologne Unisex

GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq Eau de Cologne Unisex
GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq Eau de Cologne Unisex
100 ml
589,50kr

På lager | Kode: GUR0776
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

For enhver. Uden forskel. Unisex eau de colognen GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq passer fantastisk til både kvinder og mænd, og derfor kan du uden bekymring dele den med din elskede bedre halvdel.

  • citrusduft
  • en original duft til en original personlighed
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Fuld sammensætning

#09981 ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, BHT, CITRONELLOL, TOCOPHEROL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, EUGENOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, FARNESOL, ISOEUGENOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Composition
Bergamot, Lavendel, Rosmarin
Parfumekategori
citron

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.