GUERLAIN Samsara Eau de Parfum til kvinder

GUERLAIN Samsara Eau de Parfum til kvinder
GUERLAIN Samsara Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
75 ml
591,90kr

Kode: GUR14252 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse GUERLAIN Samsara
Ingredienser

Skjul ikke den lidenskabelige side af din personlighed. Eau de parfumen til kvinder GUERLAIN Samsara er fuld af ophidselse, længsel og provokation og får dig og alle omkring dig i en sensuel stemning.

  • orientalsk duft
  • træduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • duft af varme, ideel til koldt vejr

Vigtig information

Flammable.
Se hele teksten

Ingredienser

Parfumekategori
orientalsk, træagtig

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Samsara