GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum til kvinder

GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum til kvinder
GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum til kvinder
90 ml

Kode: GUR0662 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Duftbeskrivelse GUERLAIN Shalimar
Ingredienser

Tillad dig selv en duft, der vil få alle til at se dig i ethvert selskab. Eau de parfumen til kvinder GUERLAIN Shalimar er indbegrebet af luksus og eksklusivitet, og dens eksklusive duftsammensætning vil glæde selv de mest krævende.

  • orientalsk duft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • enestående parfume til den særlige anledning

Ingredienser

Composition
Bergamot, Iris, Vanilje
Parfumekategori
orientalsk

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Shalimar