GUERLAINVol de Nuit Eau de Toilette til kvinder

GUERLAIN Vol de Nuit Eau de Toilette til kvinder
GUERLAIN Vol de Nuit Eau de Toilette til kvinder
75 ml
469,90kr

På lager | Kode: GUR14162
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

Hvor forførende en duft fra Orienten kan være, afslører eau de toiletten til kvinder GUERLAIN Vol de Nuit . Hemmelighedsfuld og det strejf af magi, som den udstråler, vækker alles nysgerrighed omkring dig.

  • orientalsk duft
  • chypréduft
  • til den temperamentsfulde kvinde fuld af energi
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Fuld sammensætning

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, EVERNIA FURFURACEA (TREEMOSS) EXTRACT, EUGENOL, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, ISOEUGENOL, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Galbanum
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Havenellike, Påskelilje, Viol, Jasmin
Parfumekategori
orientalsk, chypre

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.