Hawaiian TropicSelf Tanning Foam Dark Selvbruner mousse

Hawaiian Tropic Self Tanning Foam Dark Selvbruner mousse
Hawaiian Tropic Self Tanning Foam Dark Selvbruner mousse
200 ml
108,50kr

Kode: HAW02045 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 21.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 21.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Hawaiian Tropic Self Tanning Foam Dark
Egenskaber

Selvbruningspræparat til kroppen Hawaiian Tropic Self Tanning Foam er en garanti for en smuk, solbrun hud hele året.

Egenskaber:

  • nem at lægge
  • giver et holdbart resultat
  • fugter og nærer
  • giver huden et bronzepust

Ingredienser:

  • vegansk produkt

Brugsvejledning:
Påfør en passende mængde af præparatet på hele kroppen. Fordel grundigt og jævnt. Vask hænderne grundigt efter anvendelse. Ryst godt før brug.

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Hawaiian Tropic

Elsker du følelsen af sollys på din hud? Hawaiian Tropic er et mærke, som er inspireret af Hawaiis tropiske strande, og deres produkter vil være dine trofaste ledsagere hele sommeren. Hvert produkt er ligesom en lille gave fyldt med energi og glæde, som mærket lægger i deres kreationer.

 

Hawaiian Tropic producerer også stilfuldt og behageligt strandtøj til alle solelskere. Klassiske snit og kvalitetsmaterialer bliver forstærket endnu mere af iøjnefaldende visuelle prints og designs. Solplejen i sig selv er altid som en lækker tropisk aroma, der øjeblikkelig transporterer dig til en solrig strand på Hawaii – men vigtigst af alt hjælper Hawaiian Tropics produkterne dig med at få den smukkeste solbrune kulør.

Den klassiske Hawaiian Tropic-solcreme eller den silkebløde Hawaiian Tropic-sololie vil give dig en sikker beskyttelse fra sollyset. De, der elsker at være aktive, vil sætte pris på en særlig ultralet spray med høj beskyttelse og ekstraordinær modstand mod solens stråler. Ved dagens afslutning kan du pleje din hud med en Hawaiian Tropic aftersun-kropscreme.

Anmeldelse Hawaiian Tropic Self Tanning Foam Dark