Gå videre til hovedindhold

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein

Kosmetikmærket Helena Rubinstein bærer navn efter sin grundlægger, en unik kvinde, som troede på skønhedens kraft. Helena mente, at en kvindes skønhed var et kraftfuldt middel til at opnå hendes mål og noget, der i højeste grad afspejler intelligens og dannelse. Hun dedikerede hele sit liv til skønhed og alle handlinger blev udført efter denne overbevisning.

Historien om Helena Rubinsteins mærke begyndte, da hun var 22 år gammel og forlod sit hjem i Polen til fordel for Australien. Takket være den positive modtagelse hun fik fra lokale kvinder, begyndte hun at arbejde på ikke alene at skabe en specialfremstillet creme til sin hud, men også på at uddele kosmetikråd og lære kvinder om ordentlig hudpleje. I 1902 åbnede hun sin første skønhedssalon, og det var helt klart, at kosmetik ville blive hendes levevej.

Rubinstein arbejdede med de bedste forskere fra sin tid og søgte konstant efter nyskabende videnskabelig forskning inden for skønhedsfeltet. Helena Rubinstein-mascaraen, den første moderne mascara af sin slags, er blot et eksempel på hendes betydelige kosmetiske nyudviklinger. Helena Rubinsteins navn har således i mere end 100 år garanteret, at det kan leve op til forventningerne hos selv de mest krævende kvinder.

Se hele teksten skjul tekst