Hugo BossBOSS Bottled Eau de Parfum til mænd

Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Parfum til mænd
Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Parfum til mænd
200 ml
576,20kr

På lager | Kode: HUG13126
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

Bliv en mand, der altid opnår succes. Eau de parfumen til mænd, Hugo Boss BOSS Bottled, vil minde dig om, at de bedste resultater kommer samtidig med, at man finder en balance i alle livets aspekter. Lad den understøtte din karisma og beslutsomhed. Begynd hver dag din rejse med den mod de mål, du har sat dig.

  • en træagtig, krydret duft med frugtagtige elementer
  • en fortsættelse af den ikoniske BOSS Bottled med en ny intensitet
  • duften er designet af parfumeskaberen Honorine Blanc

Duftens komposition
Straks i indledningen møder du æble, der er essentiel for denne duft. Det er ledsaget af citrusagtig bergamot med salvie og et strejf af sort peber fra Madagaskar, der tilfører duften maskulinitet. Herefter tilsættes den krydderi i form af kardemomme, kanel og muskatnød. Deres forening tilfører duften en varme og unikhed, der vil vække en ny afhængighed i dig. Alt dette endnu inden der frigives en duft af oliventræ, patchouli og vetiver, hvis noter duften vil klinge af på lidt efter lidt.

Duftens historie
En legende blandt parfumer til mænd – Hugo Boss BOSS Bottled fra 1998, som mænd i hele verden elsker, fik en efterfølger i 2020. Duften Hugo Boss BOSS Bottled som eau de parfum udvikler sin forgænger og tilpasser den samtiden på mange måder. Og det omfatter også tanken "vær manden af i dag", som duften er forbundet med.

Succes, der tidligere blev defineret af samfundet, er i dag snarere blevet til et spørgsmål for den enkelte, hvilket denne levende, intense og tidløse duft også minder om. Dens ansigt er den karismatiske Chris Hemsworth, der er indbegrebet af Boss Bottled manden.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Æble, Sort peber, Salvie
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kanel, Kardemomme, Muskatnød
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Oliventræ, Patchouli, Vetiver
Parfumekategori
krydret, træagtig

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.