Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Parfum til mænd

Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Parfum til mænd
Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Parfum til mænd
100 ml
644,00kr

Kode: HUG13125 | På lager
1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 9.3.2021

Duftbeskrivelse Hugo Boss BOSS Bottled
Ingredienser

En ny dag, en ny mulighed for at modstå fristelser. Unisex eau de parfumen Hugo Boss BOSS Bottled forfrisker dine tanker, så du frit kan følge dine instinkter. Begiv dig ud på hverdagens eventyr.

  • træduft
  • krydderduft
  • vil understrege sexappealen og den naturlige maskulinitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Sort peber, Æble, Salvie, Bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kardemomme, Muskatnød, Kanel
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Vetiver, Moskus, Oliventræ
Parfumekategori
krydret, træagtig

Om mærket Hugo Boss

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.

Anmeldelse Hugo Boss BOSS Bottled