Hugo Boss BOSS Bottled Tonic Parfumeret brusegel til mænd

Hugo Boss BOSS Bottled Tonic Parfumeret brusegel til mænd
Hugo Boss BOSS Bottled Tonic Parfumeret brusegel til mænd
200 ml
145,90kr

Kode: HUG13161 | På lager
1
GLS
onsdag 30.6.2021
UPS Air Mail
mandag 28.6.2021

Beskrivelse Hugo Boss BOSS Bottled Tonic
Ingredienser

Gør dit daglige brusebad eller bad til en særlig oplevelse, som du vil glæde dig til hele dagen. Præparatet til brusebad Hugo Boss BOSS Bottled Tonic vil give duft til din hud med en skøn duft og glæde dine sanser.

Egenskaber:

  • vasker huden og fjerner urenheder
  • støtter duftens intensitet fra samme kollektion
  • vil glæde enhver mand

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Grapefrugt, Pomerans, Æble, Citron
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Ingefær, Kanel, Kryddernellike, Storkenæb
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Træagtige noter, Vetiver
Konsistens
gel

Om mærket Hugo Boss

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.

Anmeldelse Hugo Boss BOSS Bottled Tonic