Hugo Boss BOSS Ma Vie Eau de Parfum til kvinder

5×
Hugo Boss BOSS Ma Vie Eau de Parfum til kvinder
Hugo Boss BOSS Ma Vie Eau de Parfum til kvinder
75 ml
340,90kr

Kode: HUG1770 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
onsdag 30.6.2021
UPS Air Mail
mandag 28.6.2021

Beskrivelse Hugo Boss BOSS Ma Vie
Ingredienser

Den kvindelige ynde har mange former. Du skal bare stoppe op et øjeblik og fornemme de situationer, hvor du føler dig mest feminin og har mest selvtillid. Eau de Parfumen, Boss Ma Vie, fra mærket Hugo Boss er inspireret af den kvindelige sjæls skrøbelighed. Prøv du også den fascinerende komposition, der er en hyldest til kvindelig skønhed og individualitet.

  • en blomsterduft med frugtagtige undertoner
  • egnet til den moderne elegante kvinde
  • ideel til hverdagsbrug og specielle lejligheder

Duftens komposition
Hovedakkorden i Eau de Parfumen er en sjælden kaktusblomst, – der ligesom kvinder selv – flyder over med ualmindelig skønhed og elegance. Dens forbundethed med hjertet, der forener akkorder af rose, fresia og lyserød jasmin, skaber en ægte elegant kombination. Boss Ma Vie-duftens bund består af cedertræ og andre træsorter, der giver en sanselig understregning af hele duftens komposition og holder på huden i mange timer.

Duftens historie
Inspirationen for duften var en kvinde i en tilsyneladende helt almindelig situation som for eksempel en gåtur i solnedgangen eller den lette berøring af blomst. Netop i disse øjeblikke, hvor kvinden stopper op og betragter tilværelsens skønhed, udstråler hun mest muligt af sin kvindelighed og selvtillid. Alt dette fanger denne delikate lyserøde Eau de Parfum i en elegant flakon.

Boss Ma Vie består af tre dele, der symboliserer det moderne, kvindelighed og selvtillid. Disse er beskrevet i dens top, hjerte og bund. Gwyneth Paltrow blev ansigtet for duften Boss Ma Vie.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Kaktus
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Jasmin, Fresia
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Træagtige noter
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Hugo Boss

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.

Anmeldelse Hugo Boss BOSS Ma Vie5