Hugo Boss BOSS Nuit Eau de Parfum til kvinder

5×
Hugo Boss BOSS Nuit Eau de Parfum til kvinder
Hugo Boss BOSS Nuit Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
75 ml
313,90kr

Kode: HUG0464 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Hugo Boss BOSS Nuit
Ingredienser

Lige så elegant som “den lille sorte“ omslutter din krop, indhyller Boss Nuit din nakke. Eau de Parfum til kvinder Boss Nuit fra mærket Hugo Boss er en yderst sensuel og euforisk duft, der leder dine tanker på en fortryllende nat.

  • sensuel blomsterduft
  • til selvbevidste kvinder
  • ideel til aftenbrug og til særlige begivenheder

Duftens komposition
Denne eau de parfum indfanger dig lige fra starten med en kombination af saftig fersken og aldehyder. Duftens hjerte byder på en yndig jasmin, sprød viol og de reneste hvide blomsternoter. Og det er det varme sandeltræ og indsmigrende mås, der sørger for den grandiose afslutning.

Duftens historie
Hugo Boss Boss Nuit er inspireret af “den lille sorte“, altså kjolen, der er både enkel og sexy. Duften er som skabt til alle raffinerede og selvbevidste kvinder, der kan udnytte alle deres fordele fuldt ud. Denne eau de parfum blev lanceret i 2012, duftens ansigt er skuespillerinden Gwyneth Paltrow.

Fuld sammensætning

ALCOOLDENAT, PARFUM(FRAGRANCE).AQUA(EAU).ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATE.DIETHYLAMINOHYDROXYBENZOYLHEXYLBENZOATE.PROPYLENEGLYCOL.METHYLPARABEN.BHT.BENZYLSALICYLATE.BUTYLPHENYLMETHYLPROPIONAL.CITRONELLOL.ALPHA-ISOMETHYLIONONE.LINALOOL.LIMONENE.GERANIOL.BENZYLBENZOATE.CITRAL.HYDROXYCITRONELLAL.CI14700(RED4).CI60730(EXT.VIOLET2).CI42090(BLUE1).CI15985(YELLOW6).- Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Hugo Boss

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.

Anmeldelse Hugo Boss BOSS Nuit5