Hyaluronsyre serum

FILTER PÅ
  • Hyaluronsyre
Filter
Prisklasse

til

Mærke
Vis mere
Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   6
Bestsellere

Hvad kan et hyaluronsyre serum?

Hyaluronserum (nogle gange kaldet hyaluronbooster) bliver mere og mere populært, og det kan ikke undre. Som et sving med tryllestaven udvisker det rynker, og du kommer til at se yngre ud!

Hyaluronsyre kort fortalt

Hyaluronsyre er et fugtgivende stof, der findes naturligt i menneskets krop. På grund af dens evne til at binde vand holder den huden fast, hydreret og næret. Når vi bliver ældre, falder dens niveau, hvilket viser sig ved, at huden bliver ældet.

Hvordan fungerer et serum med hyaluronsyre?

Et fugtgivende serum med hyaluronsyre er den mest effektive måde til at udsætte hudens aldringstegn. Til forskel fra creme trænger et serum bedre ind, og dermed garanterer det bedre og, frem for alt, øjeblikkelige resultater. Et hyaluronserum opstrammer huden allerede den første gang, du anvender det, og udglatter rynker.

Hyaluronsyres virkninger:

  • Det reducerer rynker på ansigt, hals og dekolletage.
  • Det styrker hudbarrierens funktion og opstrammer huden.
  • Det regenererer og hydrerer huden intensivt.
  • Det gør huden silkeblød.
  • Det forbedrer hudens evne til at bekæmpe frie radikaler.

Hvordan bruger man et hyaluronserum?

Påfør nogle dråber serum morgen og aften på makeupfri og renset hud. Massér blidt ind med fingerspidserne. Et ansigtsserum med hyaluronsyre kan du påføre ikke kun på ansigtet, men også på hals og dekolletage. Efter at serummet er trængt ind, bruger du ansigtscreme.

Opdag det bedste hyaluronserum fra velrenommerede mærker. Prøv et hyaluronserum fra Renovality, Bioderma, La Roche-Posay, Saloos og andre.