Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male Eau de Toilette til mænd

1×
Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male Eau de Toilette til mænd
Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male Eau de Toilette til mænd
125 ml
615,00kr

Kode: JPG2770 | På lager
1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
fredag 29.1.2021

Duftbeskrivelse Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male
Ingredienser

Tillad, at din eau de toilette Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male viser, at der netop er trådt en mand ind i lokalet, der vil få alt, hvad han ønsker. Duften er fuld af sensualitet, forførelse og lader ingen uinteresseret i dine omgivelser.

  • frugtduft
  • orientalsk duft
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • enestående parfume til den særlige anledning

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citron, Mynte, Lavendel, Pære, Bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Spidskommen, Kanel, Salvie
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Vanilje, Rav, Ceder
Parfumekategori
orientalsk

Om mærket Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultiers designs har længe afspejlet ideen om sensualitet, oprør og frihed. Han bringer tilbagelænet gademode til catwalkene og catwalkens mode til gaderne og er derfor blevet døbt som haute coutures "enfant terrible".

Jean Paul Gaultier startede sin første modekollektion i midt-1980'erne. Han samarbejdede siden med Madonna om at designe ikoniske scenekostumer til hende og skabte desuden kostumedesigns til en række film.

Ånden i hans modedesigns er afspejlet i hans parfumer, der har overrasket kunderne i mere end 20 år. Den første Jean Paul Gaultier-parfume blev introduceret i 1993, og linjen af forunderlige parfumer fortsætter til den dag i dag. Jean Paul Gaultier Scandal fra 2017 er ingen undtagelse – som altid provokerende og vovet.

Anmeldelse Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male1