Jeanne Arthes Boum Eau de Parfum til kvinder

Jeanne Arthes Boum Eau de Parfum til kvinder
Jeanne Arthes Boum Eau de Parfum til kvinder
100 ml
126,90kr

Kode: JAR4631 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Jeanne Arthes Boum
Ingredienser

Hvis du elsker frugt, så vil eau de parfumen til kvinder Jeanne Arthes Boum lige være noget for dig. Lækre saftige nuancer af frugt er svære at modstå og vil helt sikkert gøre hver dag mere behagelig.

  • sød duft
  • frugtduft
  • bliver værdsat af kvinden med den romantiske sjæl
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Jordbær, Solbær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Iris, Fresia, Pæon, Hindbær, Viol
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Hvid moskus, Sandeltræ, Ceder
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Jeanne Arthes

Franske parfumer, der understreger din karisma på en fantastisk måde og lader din personlighed komme smukt til udtryk. Det er duftene fra mærket Jeanne Arthes, blandt hvilke du nemt kan finde din favorit til en overkommelig pris.

Historien om mærket Jeanne Arthes begyndte i 1978 i den franske by Grasse, oprindelsesstedet for en verdensomspændende parfumeindustri. Dets ophavsmand er Bernard Perrin, der skabte fundamentet for et succesfuldt firma, der nu har mere end 100 dufte til mænd og kvinder på sit repertoire. 

Prøv for eksempel den frugtagtige duft til kvinder, Jeanne Arthes Amore Mio, den populære eau de toilette til mænd, Jeanne Arthes Sexy Boy, eller eau de parfumen til kvinder, Jeanne Arthes Love Generation Rock. 

Anmeldelse Jeanne Arthes Boum