Jeanne ArthesColonial Club Signature Eau de Toilette til mænd

Jeanne Arthes Colonial Club Signature Eau de Toilette til mænd
Jeanne Arthes Colonial Club Signature Eau de Toilette til mænd
100 ml
128,90kr

På lager | Kode: JAR4852
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Lad dig ikke stoppe af noget, og tillad dig selv et boost i en hvilken som helst situation. Eau de Toiletten til mænd Jeanne Arthes Colonial Club Signature garanterer dig en øjeblikkelig tilstrømning af energi til tankerne. Den vil give dig friskhed, så du kan klare alt med overblik og lethed.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • træduft
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • frisk duft, ideel til varmt vejr
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pære, Bergamot, Salvie
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Orangetræ, Tonkabønner, Lavendel
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ambra, Søde duftnoter, Ceder
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Franske parfumer, der understreger din karisma på en fantastisk måde og lader din personlighed komme smukt til udtryk. Det er duftene fra mærket Jeanne Arthes, blandt hvilke du nemt kan finde din favorit til en overkommelig pris.

Historien om mærket Jeanne Arthes begyndte i 1978 i den franske by Grasse, oprindelsesstedet for en verdensomspændende parfumeindustri. Dets ophavsmand er Bernard Perrin, der skabte fundamentet for et succesfuldt firma, der nu har mere end 100 dufte til mænd og kvinder på sit repertoire. 

Prøv for eksempel den frugtagtige duft til kvinder, Jeanne Arthes Amore Mio, den populære eau de toilette til mænd, Jeanne Arthes Sexy Boy, eller eau de parfumen til kvinder, Jeanne Arthes Love Generation Rock.