Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Night Eau de Toilette til mænd

Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Night Eau de Toilette til mænd
Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Night Eau de Toilette til mænd
Fri levering
100 ml
83,90kr

Kode: JAR05224 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Night
Ingredienser

Lad dig ikke stoppe af noget, og tillad dig selv et boost i en hvilken som helst situation. Eau de Toiletten til mænd Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Night garanterer dig en øjeblikkelig tilstrømning af energi til tankerne. Den vil give dig friskhed, så du kan klare alt med overblik og lethed.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • frugtduft
  • til den aktive mand, der er fuld af energi

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Ingefær, Citron, Ananas
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Myrra, Lavendel
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Tonkabønner, Vanilje
Parfumekategori
aromatisk, frugtig

Om mærket Jeanne Arthes

Franske parfumer, der understreger din karisma på en fantastisk måde og lader din personlighed komme smukt til udtryk. Det er duftene fra mærket Jeanne Arthes, blandt hvilke du nemt kan finde din favorit til en overkommelig pris.

Historien om mærket Jeanne Arthes begyndte i 1978 i den franske by Grasse, oprindelsesstedet for en verdensomspændende parfumeindustri. Dets ophavsmand er Bernard Perrin, der skabte fundamentet for et succesfuldt firma, der nu har mere end 100 dufte til mænd og kvinder på sit repertoire. 

Prøv for eksempel den frugtagtige duft til kvinder, Jeanne Arthes Amore Mio, den populære eau de toilette til mænd, Jeanne Arthes Sexy Boy, eller eau de parfumen til kvinder, Jeanne Arthes Love Generation Rock. 

Anmeldelse Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Night