Juliette has a gunNot a Perfume Eau de Parfum til kvinder

1×
Juliette has a gun Not a Perfume Eau de Parfum til kvinder
Juliette has a gun Not a Perfume Eau de Parfum til kvinder
100 ml
945,00kr

På lager | Kode: JHG1165
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

De enkle ting har deres særegne styrke, ligesom denne smukke duft. Eau de Parfum, Juliette Has a Gun Not a Perfume, vil tage dig med til hidtil ukendte lag af simplicitet. Med denne yderst minimalistiske ikke-parfume med let duft af ambra kan du være sikker på, at du ikke forsvinder i mængden.

  • frisk, moderne duft
  • det eneste duftstof er det syntetiske molekyle Cetalox
  • takket være den enkle ingrediensliste er den næsten hypoallergen

Duftens historie
Cetalox, også kendt som ambroxan, bruges mest som en del af parfumebunden. Duften Not a Perfume hylder den i al sin pragt som den eneste duftkomponent. Resultatet er en minimalistisk, ren og elegant duft med noter af ambra og hvid moskus.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., WATER (AQUA), FRAGRANCE (PARFUM), LINALOOL, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, EUGENOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Composition
Ambroxan
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Juliette Has a Gun-duftene er inspireret af William Shakespeares værk, men den berømte renæssanceroman får i dette tilfælde et moderne touch. Mærkets koncept symboliserer frihed og uafhængighed og giver kvinder et imaginært våben, der lader dem ruste sig mod mænd i denne ældgamle kamp mellem kønnene og den tilhørende kærlighed og lidenskab.

Hjernen bag Juliette Has a Gun er Roman Ricci, barnebarn til den berømte modedesigner Nina Ricci, hvis parfumer har taget verden med storm. Familiens næste generation brød ind i modeverden i 2006 ved frygtløst at bryde alle normer for moderne produktion af parfumer. Juliette Has a Gun Not a Perfume tiltrak sig opmærksomhed gennem dets enkle element – ambroxan.

Designerflaskerne, et forrygende koncept, hovedskaberens personlighed og det overordnede image gør Juliette Has a Gun-parfumemærket til en unik platform for kvinder, som har høj selvtillid og ikke er bange for at provokere, samtidig med at de inderst inde er rigtige kvinder.