Juliette has a gun Not a Perfume Eau de Parfum til kvinder

1×
Juliette has a gun Not a Perfume Eau de Parfum til kvinder
Juliette has a gun Not a Perfume Eau de Parfum til kvinder
100 ml
618,00kr

Kode: JHG1165 | På lager
1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
fredag 29.1.2021

Duftbeskrivelse Juliette has a gun Not a Perfume
Ingredienser

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de parfumen til kvinder Juliette has a gun Not a Perfume indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • til frigjorte kvinder, der ikke er bange for at gå mod strømmen
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Composition
Ambroxan
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Om mærket Juliette has a gun

Juliette Has a Gun-duftene er inspireret af William Shakespeares værk, men den berømte renæssanceroman får i dette tilfælde et moderne touch. Mærkets koncept symboliserer frihed og uafhængighed og giver kvinder et imaginært våben, der lader dem ruste sig mod mænd i denne ældgamle kamp mellem kønnene og den tilhørende kærlighed og lidenskab.

Hjernen bag Juliette Has a Gun er Roman Ricci, barnebarn til den berømte modedesigner Nina Ricci, hvis parfumer har taget verden med storm. Familiens næste generation brød ind i modeverden i 2006 ved frygtløst at bryde alle normer for moderne produktion af parfumer. Juliette Has a Gun Not a Perfume tiltrak sig opmærksomhed gennem dets enkle element – ambroxan.

Designerflaskerne, et forrygende koncept, hovedskaberens personlighed og det overordnede image gør Juliette Has a Gun-parfumemærket til en unik platform for kvinder, som har høj selvtillid og ikke er bange for at provokere, samtidig med at de inderst inde er rigtige kvinder.

Anmeldelse Juliette has a gun Not a Perfume1