Juliette has a gun Sunny Side Up Eau de Parfum til kvinder

Juliette has a gun Sunny Side Up Eau de Parfum til kvinder
Juliette has a gun Sunny Side Up Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
50 ml
668,00kr

Kode: JHG1486 | Mere end 5 stk. på lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
onsdag 28.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Juliette has a gun Sunny Side Up
Ingredienser

Tillad dig selv en duft, der vil få alle til at se dig i ethvert selskab. Eau de parfumen til kvinder Juliette has a gun Sunny Side Up er indbegrebet af luksus og eksklusivitet, og dens eksklusive duftsammensætning vil glæde selv de mest krævende.

  • blomsterduft
  • træduft
  • sød duft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., TETRAHYDRO-METHYLMETHYLPROPYL)-PYRAN-4-OL, PHENETHYL ALCOHOL, PHENETHYL PHENYLACETATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, HYDROXYISOHEXYL 3- CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, ACETYLCEDRENE, TETRAHYDROLINALOOL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, METHYLENEDIOXYPHENYL METHYLPROPANAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, D-LIMONENE Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Jasmin, Amyris, Vanilje
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kokosmælk, Jasmin, Sandeltræ, Orrisrod
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Iso E Super, Ambrette
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Om mærket Juliette has a gun

Juliette Has a Gun-duftene er inspireret af William Shakespeares værk, men den berømte renæssanceroman får i dette tilfælde et moderne touch. Mærkets koncept symboliserer frihed og uafhængighed og giver kvinder et imaginært våben, der lader dem ruste sig mod mænd i denne ældgamle kamp mellem kønnene og den tilhørende kærlighed og lidenskab.

Hjernen bag Juliette Has a Gun er Roman Ricci, barnebarn til den berømte modedesigner Nina Ricci, hvis parfumer har taget verden med storm. Familiens næste generation brød ind i modeverden i 2006 ved frygtløst at bryde alle normer for moderne produktion af parfumer. Juliette Has a Gun Not a Perfume tiltrak sig opmærksomhed gennem dets enkle element – ambroxan.

Designerflaskerne, et forrygende koncept, hovedskaberens personlighed og det overordnede image gør Juliette Has a Gun-parfumemærket til en unik platform for kvinder, som har høj selvtillid og ikke er bange for at provokere, samtidig med at de inderst inde er rigtige kvinder.

Anmeldelse Juliette has a gun Sunny Side Up