KenzoFlower by Kenzo Hånd og neglecreme til kvinder

Kenzo Flower by Kenzo Hånd og neglecreme til kvinder
Kenzo Flower by Kenzo Hånd og neglecreme til kvinder
20 ml
95,90kr

På lager | Kode: KZO04090
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Fra nu af vil dine hænder ikke bare være perfekt næret, men også uimodståeligt velduftende. Parfumecremen Kenzo Flower by Kenzo bliver din huds redning og dens duft en glæde for dine sanser.

Egenskaber:

  • vil glæde enhver kvinde
  • genopbygger
  • beskytter mod ugunstig påvirkning fra miljøet
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Brugsvejledning:
Påfør cremen på hænderne efter behov og masser, indtil cremen er trængt ind.

Ingredienser

Konsistens
creme

Det franske modehus Kenzo henter inspiration fra det bedste af den traditionelle asiatiske æstetik og europæisk luksusmode. Dette prestigefyldte mærke blev skabt af den japanske designer Kenzo Takada i de tidlige 1970'ere. Han blev forelsket i mode takket være sin søsters magasiner og flyttede fra Tokyo til Paris, hvor han snart blev berømt for sine vovefulde designs og spektakulære shows.

 

Den første Kenzo-parfume blev introduceret i 1988, og ligesom de følgende Kenzo-dufte afspejler den et særligt eksotisk flair, som blev designerens signatur. Kenzo-dufte til kvinder og mænd er berømte for deres usædvanlige blanding af aromatiske noter, der gør dem til en fast favorit hos mange kunder. Parfumer som Kenzo Flower Eau de Parfum eller den intense, fyldige Jungle L’Élephant er i dag ikoniske.

Kenzo er fortsat et af de mærker, der sætter standarder for højeste mode. Virksomheden tager del i forskellige kreative projekter med unge kunstnere og henter konstant inspiration i den farvefulde verden omkring os.