Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme Eau de Toilette til mænd

Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme Eau de Toilette til mænd
Fri levering
100 ml
491,30kr

Kode: KZO04098 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme
Ingredienser

Bevis for dig selv og dine omgivelser, at din energi er næsten uudtømmelig. Stop ikke her, overskrid dine grænser, stå imod alle invitationerne. Eau de toiletten Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme vil altid være med dig på din vej.

  • citrusduft
  • vil glimre på manden, der ikke er bange for at være sig selv

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Vandnoter
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Mos
Parfumekategori
akvatisk

Om mærket Kenzo

Det franske modehus Kenzo henter inspiration fra det bedste af den traditionelle asiatiske æstetik og europæisk luksusmode. Dette prestigefyldte mærke blev skabt af den japanske designer Kenzo Takada i de tidlige 1970'ere. Han blev forelsket i mode takket være sin søsters magasiner og flyttede fra Tokyo til Paris, hvor han snart blev berømt for sine vovefulde designs og spektakulære shows.

 

Den første Kenzo-parfume blev introduceret i 1988, og ligesom de følgende Kenzo-dufte afspejler den et særligt eksotisk flair, som blev designerens signatur. Kenzo-dufte til kvinder og mænd er berømte for deres usædvanlige blanding af aromatiske noter, der gør dem til en fast favorit hos mange kunder. Parfumer som Kenzo Flower Eau de Parfum eller den intense, fyldige Jungle L’Élephant er i dag ikoniske.

Kenzo er fortsat et af de mærker, der sætter standarder for højeste mode. Virksomheden tager del i forskellige kreative projekter med unge kunstnere og henter konstant inspiration i den farvefulde verden omkring os.

Anmeldelse Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme