Gå videre til hovedindhold

Kérastase-ritualer derhjemme

Egenomsorg. Uanset om det er fysisk eller åndeligt, så er egenomsorg en investering, der giver en masse tilbage. Vores typiske travle livsstil fyldt med opgaver og møder får os nogle gange til at forsømme det. I denne tid får vi en usædvanlig chance for at tage farten af og skabe tid til ting, som vi normalt ikke når. Vi kan meditere, uddanne os selv og slappe af. Måske i form af skønhedsritualer, som vi for det meste bare er for trætte til.

Kérastase-teamet af eksperter anbefaler to specialiserede hjemmeritualer, der er en gave til dit hår og en spa-oplevelse for dig.

Detox-ritualet

Det er ikke kun dit sind, der har brug for dybderensning. Partikler af urenheder kan blokere det produkt, du bruger på dit hår for at trænge igennem det, hvilket tynger håret ned og resulterer i et kedeligt udseende. Frisk dit hår op med blid Kérastase Fusio Scrub Apaisant og beroligende Kérastase Elixir Ultime Masque, og til sidst kan du nære det med Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale.

Ritual til fint hår

Fint hår kræver tilpasset omsorg og avanceret pleje, så det kan få modstandsdygtighed og naturlig fylde. Hvis du vil give dit hår et boost af næring, gøre det stærkere og gendanne dets fylde, så kan du forkæle dig selv med Densifique-rutinen (Kérastase Densifique Bain Densité-shampoo + Kérastase Densifique Masque Densité-hårmaske) og afslutte med Kérastase Densifique Sérum Jeunesse, en termo-beskyttende serum med sofistikeret formel, der hjælper hårfibrene med at genvinde deres egenskaber.