KORIKAKorean Heritage Ansigtssheetmaske mod rynker

KORIKA Korean Heritage Ansigtssheetmaske mod rynker
KORIKA Korean Heritage Ansigtssheetmaske mod rynker
Specialtilbud
45,00kr

Kode: KKR01390 | På lager
1
Gave til dig
Vi pakker en gratis fugtgivende sheetmaske med fermenteret yoghurt og hyaluronsyre med til dig ved køb af tre andre KORIKA-masker.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
Post Nord MyPack Home
søndag 26.9.2021
Afhentning i butik
søndag 26.9.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 23.9.2021

Beskrivelse KORIKA Korean Heritage
Egenskaber

Tiden. At få den til at gå langsommere kan sheet-masken mod rynker fra KORIKA Korean Heritage selvfølgelig ikke, men den mindsker effektivt dens negative spor i dit ansigt. Denne maske er resultatet af en kombination af traditionelle koreanske ingredienser, der har en anti-age effekt, og den mest moderne teknologi, der er nødvendig for at forarbejde dem. Resultatet ser du med det samme som mere smidig hud med mindre synlige rynker, men som er klart mere strålende.

Den sydkoreanske ø Jeju er stedet, som de naturlige ingredienser i masken fra Korean Heritage kommer fra, og især rød ginseng hører til blandt de typiske, lokale råstoffer. De lokale sværger til den på grund af dens gavnlige virkninger. Du kan også lære dens kraft at kende.

Egenskaber:

 • giver øjeblikkeligt et synligt forynget udseende
 • eliminerer rynker og fine linjer
 • får huden til at se spændstig og fyldig ud
 • regulerer dannelsen af kollagen i huden
 • fjerner rødme i huden
 • hæmmer frie radikaler
 • beroliger huden og efterlader den dejlig blød
 • det fine stof lægger sig perfekt på ansigtet

Ingredienser:

 • rød ginseng – en traditionel ingrediens, der er meget værdsat af koreanerne; den forsinker hudens aldring og forhindrer, at cellerne skades af UVA- og UVB-strålingens virkning; virker forebyggende mod aldring, støtter hudens naturlige elasticitet og forlænger hudcellernes levetid
 • adenosin – modvirker rynker og forbedrer hudens tonus ved, at det understøtter produktionen af kollagen og elastin, bidrager til at fjerne rynker i øjenområdet og i panden
 • ekstrakt af lakridsrod – hører til blandt 50 traditionelle urter inden for traditionel kinesisk medicin, en yndet ingrediens, der bruges i asiatiske behandlinger til a berolige huden

Anvendelse:
Før brug af masken renser du først huden omhyggeligt. Læg masken forsigtigt på ansigtet, og lad den virke i 10–15 minutter. Tag den derefter af, og massér resterne ind i huden. Skyl til sidst huden.

Tip fra Notino:
Opdag også andre masker og serum fra KORIKA Korean Heritage-serien. Ingredienserne har vokset i den frugtbare jord af vulkansk oprindelse på øen Jeju. Den lokale natur siges at skjule skønhedens hemmeligheder. Benyt lejligheden til at opleve den unikke koreanske arv med de traditionelle ingredienser på din egen hud.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper, tør, Rynker og moden hud
Effekter
Hydrering, Foryngende, Nærende
Bruges ved
dag og nat

Om mærket KORIKA

Det koreanske mærke KORIKA kombinerer de mest avancerede asiatiske teknologier med effektive aktive ingredienser og er således specialisten inden for dette område af kosmetisk pleje. KORIKA hjælper kvinder med at nyde det daglige skønhedsritual, og dets domæne er især sheet-masker af høj kvalitet.

KORIKA sheet-masker indeholder en stor mængde af aktive stoffer, der adskiller sig efter hver sin type. I KORIKA-masker kan du således finde f.eks. silkeprotein, rød ginseng, lakridsrodsekstrakt, lavendel, litchi, aloe vera, gletschervand eller sheasmør.

Tre rækker af sheet-masker fra KORIKA-mærket fokuserer på forskellige hudtyper. Korean Heritage er en førsteklasse kollektion, der bliver værdsat af især kvinder, der ønsker at prøve sjældne ingredienser, samt genoplive og lysne deres hud. NaturBeauty inkluderer forskellige typer af masker, hvis største fordele er naturlige ekstrakter og gletschervand. Maskerne fra SciBeauty-kollektionen afspejler aktuelle tendenser inden for asiatisk kosmetik og har masker til ikke bare ansigtet, men også til hænder, fødder og læber, hvilket sikrer fuld pleje.

Anmeldelse KORIKA Korean Heritage