Gå videre til hovedindhold

Korloff

Korloff

En luksus, man bogstavelig talt kan dufte – Korloff er en fransk smykkevirksomhed, der fremstiller luksussmykker, ure, manchetknapper, luksuskuglepenne og, sidst men ikke mindst, niche parfumer.

 

Smykkehuset Korloff har en bemærkelsesværdig historie, der er knyttet til en mystisk, sort 200 karats rå diamant, der er verdens største. Legenden siger, at denne usædvanlige juvel tilhørte den russiske adelsfamilie, Korloff-Sapojnikoff, hvor stenen er gået i arv fra generation til generation som talisman, inden de forlod Rusland i 1917.  I 1978 blev diamanten købt af diamanthandleren Daniel Paillasseur. Han tilskar den til et 88 karats brillantsmykke og gav stenen navnet Korloff Noir. Fascineret af stenens historie og fortryllet af dens mystik, stiftede han smykkehuset Korloff. 

Det er værd at nævne Eau de Parfume til kvinder Korloff Gold, Korloff Lady og den ikoniske Korloff Korlove. Mænd vil selvfølgelig også få smæk for skillingen. Opdag en duftende juvel i form af Eau de Toilette Korloff In White, eller bliv forelsket i Eau de Parfume til mænd Korloff Pour Homme. Fald for de originale duftkompositioner, og forkæl dig selv med disse luksuriøse duftende juveler.

Se hele teksten skjul tekst