La Roche-PosayAnthelios XL Transparent og beskyttende spray SPF 50+

La Roche-Posay Anthelios XL Transparent og beskyttende spray SPF 50+
La Roche-Posay Anthelios XL Transparent og beskyttende spray SPF 50+
200 ml

Kode: LRP2539 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden
Gave til dig
Vi pakker en gratis 15 ml beroligende bodylotion, La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 5+, med i din ordre, når du køber produkter fra La Roche-Posay for over 260 kr.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig

Beskrivelse La Roche-Posay Anthelios XL
Egenskaber

Du kan pleje din hud så komfortabelt som muligt, allerede før den udsættes for solen. Den transparente, beskyttende spray, SPF 50+ La Roche-Posay Anthelios XL, med en let konsistens giver en bredspektret beskyttelse mod solen og udefrakommende påvirkninger. Den belaster ikke følsom hud, og den er ikke-komedogen.

Mexoplex® filtreringssystem styrker SPF-beskyttelsen, og termalt vand fra La Roche-Posay beroliger følsom hud og giver den en dejlig fornemmelse af velvære. Du kommer til at sætte pris på den hurtige påføring i enhver situation. Du vil overhovedet ikke mærke den på huden.

Egenskaber:

 • giver en høj grad af bredspektret beskyttelse til sensitiv hud
 • plejer sensitiv og irriteret hud
 • den meget lette konsistens absorberes i huden
 • tørrer til en usynlig finish, efterlader ikke pletter
 • sprayformen vil lette jævn påføring
 • den kan også anvendes oven på foundation
 • vandfast

Ingredienser:

 • et kompleks af UV-filtre og antioxidanter med SPF 50+ – giver en bredspektret beskyttelse,
  beskytter mod negative påvirkninger fra solens stråler eller forurenet luft
 • termalvand fra La Roche-Posay – beroliger huden

Anvendelse:
Spray jævnt på huden, hals og décolleté 30 minutter før eksponering i solen, og lad det blive absorberet. Gentag regelmæssigt, cirka hver anden time i solen og altid efter badning, sved og tørring med håndklæde.

Vigtig information

Do not stay too long in the sun, even while using a sunscreen product. Keep babies and young children out of direct sunlight. Over-exposure to the sun is a serious health threat. Apply the sunscreen product before exposure. Re-apply frequently to maintain protection, especially after perspiring, swimming or towelling.
Se hele teksten

Egenskaber

Emballagetype
Spray
Konsistens
creme
Hudtype
sensitiv
SPF
meget høj beskyttelse (SPF 50+)

Om mærket La Roche-Posay

Franske La Roche-Posay er et dermo kosmetisk mærke, der er berømt for sine dybdegående samarbejder med dermatologer og sit engagement, når det gælder om at forbedre livet for mennesker med sensitiv hud. La Roche-Posay bruger et minimum af ingredienser i deres produkter, som udvikles på grundlag af et strikst produktionsskema. La Roche-Posays sortiment er skræddersyet til alle typer sensitiv hud og dennes specifikke behov, og de tilbyder løsninger til mennesker, der døjer med intolerant, reaktiv, atopisk eller akneplaget hud. Grundessensen af hvert produkt er La Roche-Posays mineralvand, som har terapeutiske og antioxidante egenskaber, og som øjeblikkelig dulmer sensitiv og irriteret hud. La Roche-Posays dermo kosmetik viser ikke kun sin kvalitet gennem synlige resultater og kliniske tests, men også ud fra utallige anbefalinger af førende dermatologer.

Anmeldelse La Roche-Posay Anthelios XL