La Roche-Posay Purifying Hand Gel Rensende håndgel

La Roche-Posay Purifying Hand Gel Rensende håndgel
La Roche-Posay Purifying Hand Gel Rensende håndgel
100 ml
24,50kr

Kode: LRP06584 | På lager
1
GLS
torsdag 20.5.2021
UPS Air Mail
tirsdag 18.5.2021

Beskrivelse La Roche-Posay Purifying Hand Gel
Egenskaber

En uundværlig hjælp, når det handler om at holde sine hænder rene , uanset hvor du er. En håndgel La Roche-Posay Purifying Hand Gel er ideel til at fjerne urenheder fra huden, hvilket du især vil sætte pris på, når vand og sæbe ikke er tilgængelige.

Egenskaber:

  • til perfekt rene hænder uden sæbe og vand
  • praktisk indpakning, som du kan altid have med
  • ideel til at bruge på rejser
  • udtørrer ikke huden selv ved daglig brug

Ingredienser:

  • uden parfume

Brugsvejledning:
Påfør en lille mængde af produktet i en håndflade, og gnid derefter begge hænder mod hinanden, til det er tørret ind. Skyl ikke.

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket La Roche-Posay

Franske La Roche-Posay er et dermo kosmetisk mærke, der er berømt for sine dybdegående samarbejder med dermatologer og sit engagement, når det gælder om at forbedre livet for mennesker med sensitiv hud. La Roche-Posay bruger et minimum af ingredienser i deres produkter, som udvikles på grundlag af et strikst produktionsskema. La Roche-Posays sortiment er skræddersyet til alle typer sensitiv hud og dennes specifikke behov, og de tilbyder løsninger til mennesker, der døjer med intolerant, reaktiv, atopisk eller akneplaget hud. Grundessensen af hvert produkt er La Roche-Posays mineralvand, som har terapeutiske og antioxidante egenskaber, og som øjeblikkelig dulmer sensitiv og irriteret hud. La Roche-Posays dermo kosmetik viser ikke kun sin kvalitet gennem synlige resultater og kliniske tests, men også ud fra utallige anbefalinger af førende dermatologer.

Anmeldelse La Roche-Posay Purifying Hand Gel