Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme Brusegel til mænd

Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme Brusegel til mænd
Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme Brusegel til mænd
150 ml
184,50kr

Kode: LAL0834 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
onsdag 28.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme
Ingredienser

Gør dit daglige brusebad eller bad til en særlig oplevelse, som du vil glæde dig til hele dagen. Præparatet til brusebad Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme vil give duft til din hud med en skøn duft og glæde dine sanser.

Egenskaber:

  • vasker huden og fjerner urenheder
  • giver huden en følelse af komfort tilbage
  • støtter duftens intensitet fra samme kollektion
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Konsistens
gel

Om mærket Lalique

Navnet Lalique fremmaner skønheden af smukke smykker og krystallernes gennemskinnelige glans. Virksomheden har taget navn efter sin kunstneriske geni, hovedjuveler og glaskunstner René-Jules Lalique, som viede hele sin kreative entusiasme til mærket.

Lalique åbnede sit smykkeri og glasbutik i 1905. Hans art deco- og art nouveau-kreationer inkorporerer ofte naturlige elementer og inspirationer både i form af materialer og farver. Parfumemesteren François Coty var så imponeret af hans arbejde, at han foreslog et samarbejde, som resulterede i produktionen af vidunderlige parfumeflasker.

Lalique har altid været forbundet til parfumernes verden, også selvom de først introducerede deres første egenproduceret parfume i 1992. Alle Lalique-parfumer er i dag karakteristiske for deres unikke parfumebeholdere og ingrediensernes udsøgte kvalitet såvel som aromaen selv.

Anmeldelse Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme