LancômeLa Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum til kvinder

Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum til kvinder
Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum til kvinder
100 ml
785,27kr

På lager | Kode: LAM09913
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Opfang, og oplev til fulde en følelse af lykke. Også du har den i dig, og intet vil minde dig mere om det end eau de parfumen, Lancôme La Vie Est Belle Intensément. I den ikoniske flakon dunker lykken nemlig med intens styrke og får den også til at vibrere i dig. Hver dag. Nu og her.

  • duften følger efter kult-duftserien La Vie Est Belle
  • intens og dyb frugt-blomsterduft
  • til kvinder, der hver dag vil opleve en følelse af lykke

Duftens komposition
Den søde og samtidigt friske bergamot, krydret med en knivspids rosenpeber med et strejf af saftigt hindbær, berører som det første dine sanser. Lidt efter kommer en berusende duft af jasmin til, suppleret af appelsinblomst. Den varme afslutning sørger jordagtige patchouli, iris sammen med sensuel sødme fra benzoe og vanilje for.

Duftens historie
Siden 2012 har eau de parfumen, La Vie Est Belle, tryllebundet kvinder, og i sidste ende også mænd, og det kan ikke undre, at der er kommet flere efterfølgere. En af dem er duften, La Vie Est Belle Intensément, der har et dybere og mere intenst udtryk end de første eau de parfumer.

På bagsiden af denne ikoniske flakon, der viser et smil, skinner en nuance af fuchsia igennem duften og gengiver en hed atmosfære, hjertebanken og denne eau de parfumes mere brændende karakter . Den er kopieret helt ud i vingespidserne af frihed, som den lille sløjfe på flakonens hals symboliserer. Den er bare blevet farvet i mere flammende nuancer.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, METHYL ANTHRANILATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CI 14700 / RED 4, CI 60730 / EXT. VIOLET 2 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Hindbær, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin , Appelsinblomst
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Feberbusk, Patchouli, Iris
Parfumekategori
frugtig, blomstret