Lancôme Ô d'Azur Eau de Toilette til kvinder

Lancôme Ô d'Azur Eau de Toilette til kvinder
Lancôme Ô d'Azur Eau de Toilette til kvinder
Fri levering
125 ml
444,90kr

Kode: LAM0345 | 3 tilgængelig
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Lancôme Ô d'Azur
Ingredienser

Begiv dig ud efter uforglemmelige oplevelser på Den Franske Riviera. Eau de Toiletten til kvinder, Lancôme Ô d’Azur, forener duften af blomster og frugt på kysten, brændende sand og en frisk brise, der blæser ind fra Middelhavet. Den giver dig en følelse af ubegrænset frihed, sommereventyr og sorgløse dage tilbragt på stranden.

  • en frisk, frugt- og blomsteragtig duft, der er inspireret af Azurkysten
  • ideel til brug om dagen i de varme måneder
  • til kvinder, der nyder livet i fulde drag

Duftens komposition
Sommerromancen begynder med en bølge af citrusagtig friskhed fra siciliansk bergamot og citron fra Calabrien. Herefter blomstrer den vidunderlige damascenerrose for dig i fuld styrke og indhyller dig i sine charmerende, blide noter. Delikat litchi tilfører kompositionen en dråbe af lækker sødme, mens du mærker den berusende sammenflydning af cedertræ og moskus mest intenst på din hud.

Duftens historie
Oplev den behagelig følelse af afslappet sensualitet på en sen sommereftermiddag, hvor havets brusende bølger kærtegner det varme, gyldne sand. Duften til kvinder, Lancôme Ô d’Azur, fra 2010 trækker dig bogstavelig talt ind i Middelhavets dejlige atmosfære. Den blev præsenteret på 40-årsdagen for den legendariske Eau de Toilette Ô de Lancômes lancering.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Anmeldelse Lancôme Ô d'Azur