Gå videre til hovedindhold

Le Couvent Maison de Parfum

Om Le Couvent des Minimes

Afslør naturens hemmeligheder med denne 100 % veganske hudpleje og eksklusive dufte skabt ud fra principperne for traditionel fransk parfume. Nyd din fortryllede rejse med Le Couvent des Minimes.

Brandet Le Couvent Maison de Parfum (tidligere Le Couvent des Minimes) er inspireret af en virkelig gammel historie. Couvent des Minimes Mane-klosteret, der blev grundlagt i 1614, var hjemsted for Louis Feullée, den berømte botaniker hos Louis XIV. Han rejste på tværs af kontinenter for at navngive nyopdagede planter, der nu betragtes som grundlaget for moderne botanik. Le Couvent de Minimes refererer til disse tider gennem sin forbindelse med klosterbotanisk historie og overbevisningen om at bruge naturlige råvarer.

Le Couvent des Minimes' dufte og Eau de Cologner indeholder op til 92 % naturligt fremskaffede ingredienser. Deres rene, elegante glasflasker er prydet med et logo, der minder om et aristokratisk segl. Le Couvent des Minimes' hudpleje hylder naturlig skønhed og rammer dig med sine smukke dufte som en Amors pil. Den enkle formel for produkterne, der er inspireret af ren natur, er fri for animalske produkter og velegnet selv til den mest følsomme hud.

Se hele teksten skjul tekst