L’Oréal Paris Barber Club Gelrens til skæg, ansigt og hår

L’Oréal Paris Barber Club Gelrens til skæg, ansigt og hår
L’Oréal Paris Barber Club Gelrens til skæg, ansigt og hår
200 ml

Kode: LOR04938 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden
Gave til dig
Køb mindst tre kosmetiske produkter, og du får 10 % rabat på dem. Rabatten bliver automatisk fraregnet i indkøbskurven.

Produktbeskrivelse L’Oréal Paris Barber Club
Egenskaber

Ligesom dit hår har dit skæg brug for regelmæssig pleje. Vaskepræparatet L’Oréal Paris Barber Club er drøjt, men fjerner omhyggeligt alle urenheder.

Egenskaber:

  • vasker blidt ansigt og skæg
  • gør skægget blødere
  • vasker håret og renser hovedbunden
  • efterlader håret blødt

Brugsvejledning:
Massér det ind i det våde skæg, skum op, og lad det virke i nogle minutter. Skyl det derefter omhyggeligt ud af skægget. Påfør en passende mængde af shampoo i det våde hår. Skum op, og skyl derefter grundigt.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Hårtype
alle hårtyper

Om mærket L’Oréal Paris

Historien om L’Oréal Paris begyndte i 1907, da den talentfulde kemiker Eugène P. L. Schueller opfandt en nyskabende hårfarve. Den blev yderst succesfuld og førte til grundlæggelsen af hans egen virksomhed. L’Oréal Paris begyndte derefter også at fokusere på hudpleje og makeup-produkter. Mærkets filosofi er ganske enkel – at tilbyde kunder et vidtstrakt udvalg af effektive og fantasifulde produkter til en overkommelig pris. Cremerne, shampooerne, makeuppen og andre produkter af L’Oréal Paris er udviklet på grundlag af de nyeste videnskabelige resultater, og deres ingredienser er af højeste kvalitet. I dag er L’Oréal Paris anset for at være en international leder inden for skønhed. L’Oréal Paris er berømt for sin kompromisløse kvalitet og brede udvalg af produkter, der følger mænd og kvinder i deres daglige liv.

Anmeldelse L’Oréal Paris Barber Club