Skip to main content

L’Oréal ParisUnlimited Forlængende mascara

L’Oréal Paris Unlimited Forlængende mascara
L’Oréal Paris Unlimited Forlængende mascara
Specialtilbud
Skygge Black 7,4 ml
75,00kr

På lager | Kode: LOR05796
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Med mascaraen, L’Oréal Paris Unlimited, overskrider også dine vipper alle deres grænser! Mascaraen fremhæver dit blik og forlænger vipperne, adskiller dem perfekt og giver dem volumen.

Egenskaber:

  • forlænger og fremhæver vipperne og skaber maksimal volumen
  • buer vipperne fra rødderne til spidserne og klumper ikke
  • en innovativ justerbar børste vil også nå de mindste vipper i øjenkrogen
  • en speciel langvarig formel holder i op til 24 timer og drysser ikke
  • er nem at fjerne ved hjælp af øjenmakeupfjerner

Anvendelse:
Brug den justerbare børste til at opnå det ønskede look. Brug børsten i lige position til at forlænge og styrke vipperne. Brug derefter den vinklede børste til at bue og fange selv de mindste vipper.

Egenskaber

Skygge
sort
Mascaratype
forlængelse , volumengivende
Historien om L’Oréal Paris begyndte i 1907, da den talentfulde kemiker Eugène P. L. Schueller opfandt en nyskabende hårfarve. Den blev yderst succesfuld og førte til grundlæggelsen af hans egen virksomhed. L’Oréal Paris begyndte derefter også at fokusere på hudpleje og makeup-produkter. Mærkets filosofi er ganske enkel – at tilbyde kunder et vidtstrakt udvalg af effektive og fantasifulde produkter til en overkommelig pris. Cremerne, shampooerne, makeuppen og andre produkter af L’Oréal Paris er udviklet på grundlag af de nyeste videnskabelige resultater, og deres ingredienser er af højeste kvalitet. I dag er L’Oréal Paris anset for at være en international leder inden for skønhed. L’Oréal Paris er berømt for sin kompromisløse kvalitet og brede udvalg af produkter, der følger mænd og kvinder i deres daglige liv.