Lucky BastardFor Men Eau de Parfum til mænd

Lucky Bastard For Men Eau de Parfum til mænd
Lucky Bastard For Men Eau de Parfum til mænd
50 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: ST801722

Sæt lykke og succes på dit hold. Lucky Bastard eau de parfum til mænd tiltrækker med sine fængslende toner af laurbær, essensen fra sandeltræ og friskheden fra grapefrugt. Duften vil give dig en aura som en mand med selvtillid, der aldrig savner mod.

  • frisk duftkomposition med en krydret undertone
  • fremhæver og understreger din maskulinitet
  • skabt i samarbejde med en førende tjekkisk parfumeproducent

Duftens komposition
I første øjeblik vil du blive bjergtaget af de frugtagtige toner fra saftig mandarin og frisk grapefrugt. Dernæst kommer de krydrede toner af guaiac-træ beriget af laurbæraccenter og havduft. Maksimal maskulinitet og sensualitet manifesterer sig til slut med det varme strejf af sandeltræ tilføjet patchouli og moskus.

Duftens historie
Lucky Bastard eau de parfum til mænd er et produkt fra det lille bryggeri Lucky Bastard, hvor de også mestrer andet end øl. Bryggeriet har udvidet sit sortiment med kosmetik, der er inspireret af øl og dets velgørende virkning. Denne kosmetik er som skabt til elskere af humledrikken, der også plejer deres udseende.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mandarin, Grapefrugt
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Laurbær, Havnoter, Pokkenholt
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Moskus, Ambretone, Sandeltræ
Parfumekategori
frugtig, krydret, træagtig