Maison MargielaREPLICA At the Barber's Eau de Toilette til mænd

Maison Margiela REPLICA At the Barber's Eau de Toilette til mænd
Maison Margiela REPLICA At the Barber's Eau de Toilette til mænd
Fri levering
100 ml
707,00kr

På lager | Kode: MMG00198
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

De herrer, træd ind i en autentisk barbersalon, hvor I vil blive behandlet som konger. Eau de Toiletten til mænd, Maison Margiela Replica At the Barber’s, skjuler en aromatisk duft, der er inspireret af atmosfæren i en barbersalon i Madrid. Kan du allerede høre barberknivenes klirren og håndklædernes susen?

  • en aromatisk duft til mænd
  • ideel til hverdagsbrug
  • en del af duftkollektionen Replica, der er inspireret af minder

Duftens komposition
Først frigives duften af aromatisk, sort peber, basilikum og bitter appelsin. Herefter træder lavendel, rosmarin og geranium i forgrunden. Duftens bund, der holder længst på huden, er karakteriseret af hvid moskus, basilikum, rosmarin, peber og eksotiske tonkabønner.

Duftens historie
Eau de Toiletten, Maison Margiela Replica At the Barber’s, er en del af kollektionen Replica, der er inspireret af minder om de mest forskellige steder og øjeblikke. Når det gælder denne duft, handler det om en barbersalon i Madrid. Ligesom alle duftene fra kollektionen Replica gemmer Eau de Toiletten At the Barber’s sig også i en minimalistisk flakon med en bomuldsetiket. Denne indeholder en beskrivelse af duften og dens karakter.

Fuld sammensætning

875654 35 ALCOHOL AQUA / WATER PARFUM / FRAGRANCE LIMONENE LINALOOL BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE COUMARIN CITRONELLOL GERANIOL EUGENOL CITRAL CI 60730 / EXT. VIOLET 2 CI 17200 / RED 33 C171950/1 Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Basilikum, Sort peber, Pomerans
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lavendel, Rosmarin, Storkenæb
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Evernyl, Hvid moskus, Tonkabønner, Basilikum, Sort peber, Rosmarin
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Originalitet, kreativitet og en lille smule provokation – sådan er det franske luksusmærke Maison Margiela (tidligere Maison Martin Margiela), der er kendt for sit ukonventionelle modedesign, den unikke kollektion REPLICA og sine umiskendelige parfumer.

I 1988 i Paris grundlagde designeren Martin Margiela et luksuriøst modehus, der bar hans navn. Mærket Maison Margiela er karakteriseret ved en utraditionel opfattelse af mode og parfumer, der i dets udformning bliver til kunstværker. Værd at nævne er især kollektionen REPLICA fra 1994, der omfatter replikaer af tøj og håndlavet tilbehør fra de mest forskellige verdenshjørner. Hvert design er forsynet med et mærkat, der beskriver originalens historie og materiale. I 2012 blev denne enestående kollektion udvidet med luksusparfumer.

Hvordan dufter minder? Det kan du finde ud af fra REPLICA duftene, der er opstået i samarbejde med de bedste verdenskendte parfumeskabere. Parfumer fra Maison Margiela er udviklet for, at de skal få dig til at tænke på dejlige øjeblikke. Det er nok at dufte til dem.