Maison Margiela REPLICA Beach Vibes duftlys

Maison Margiela REPLICA Beach Vibes duftlys
Maison Margiela REPLICA Beach Vibes duftlys
Fri levering
165 g
370,00kr

Kode: MMG00292 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 11.8.2021
Afhentning i butik
onsdag 11.8.2021
UPS Air Mail
mandag 9.8.2021

Beskrivelse Maison Margiela REPLICA Beach Vibes
Ingredienser

Du går hen ad stranden, du kan føle det fine sand under fødderne, og bølgerne skvulper omkring dine ben. En varm brise roder op i dit hår, og solen kærtegner din salte hud. Duftlyset, Maison Margiela Replica Beach Vibes, fremkalder netop sådanne følelser, da det indeholder minder om en smuk, solskinsrig dag ved havet.

Lyset, Beach Vibes, er en del af kollektionen Maison Margiela Replica, der er inspireret af minder om konkrete steder og øjeblikke. Når det gælder dette lys, handler det om følelser, der er forbundet med en gåtur på stranden.

Egenskaber:

  • et duftlys, der gemmer på minder om en gåtur langs med havet
  • kan brænde i 40 timer, får hele rummet til at dufte og skaber en behagelig stemning
  • en del af kollektionen Replica, der er inspireret af minder
  • egner sig også fantastisk som designertilbehør
  • fremstillet i Frankrig

Duft:
Når du tænder lyset, breder der sig en ren duft, der vil minde dig om en gåtur langs med havet. Du vil opfange kokosmælk og moskus, der minder om en solkysset hud, en citrusagtig aroma af bergamot og ylang-ylang.

Materiale:

  • hvidt glas udsmykket med en stofetiket
  • voks af høj kvalitet
  • bomuldsvæge

Brugsanvisning:
Når du tænder lyset den første gang, så lad det brænde i mindst en time, så al voksen på overfladen smelter. Lad ikke lyset brænde længere end 4 timer. Brug altid en lyseslukker til at slukke flammen, undgå at puste lyset ud. Hver gang, inden du tænder det igen, klipper du vægen ned til en længde på 3-5 mm. Sæt altid lyset på en overflade, der kan modstå varme.

Vigtig information

Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes.

Rinse eyes immediately if product comes into contact with them.

Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Citron, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kokosmælk, Transluzone, Ylang-Ylang
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Moskus, Feberbusk
Karakter af duft som i hjemmet
frisk
Type af væge
bomuld
Antal væger
1
Type af voks
andre
Materiale
glas

Om mærket Maison Margiela

Originalitet, kreativitet og en lille smule provokation – sådan er det franske luksusmærke Maison Margiela (tidligere Maison Martin Margiela), der er kendt for sit ukonventionelle modedesign, den unikke kollektion REPLICA og sine umiskendelige parfumer.

I 1988 i Paris grundlagde designeren Martin Margiela et luksuriøst modehus, der bar hans navn. Mærket Maison Margiela er karakteriseret ved en utraditionel opfattelse af mode og parfumer, der i dets udformning bliver til kunstværker. Værd at nævne er især kollektionen REPLICA fra 1994, der omfatter replikaer af tøj og håndlavet tilbehør fra de mest forskellige verdenshjørner. Hvert design er forsynet med et mærkat, der beskriver originalens historie og materiale. I 2012 blev denne enestående kollektion udvidet med luksusparfumer.

Hvordan dufter minder? Det kan du finde ud af fra REPLICA duftene, der er opstået i samarbejde med de bedste verdenskendte parfumeskabere. Parfumer fra Maison Margiela er udviklet for, at de skal få dig til at tænke på dejlige øjeblikke. Det er nok at dufte til dem.

Anmeldelse Maison Margiela REPLICA Beach Vibes