Maison MargielaREPLICA By the Fireplace duftlys

Maison Margiela REPLICA By the Fireplace duftlys
Maison Margiela REPLICA By the Fireplace duftlys
165 g

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: MMG00288

Tænk tilbage på de gange, hvor du har nydt at sidde foran pejsen. Udenfor fryser det, men du har det dejlig varmt. Du sidder i en lænestol, pakket ind i et lækkert blødt tæppe, mens du lytter til den beroligende lyd af knitrende træ og betragter de dansende flammer. Duftlyset, Maison Margiela Replica By the Fireplace, fremkalder netop sådanne følelser, da det skjuler en varm duft af brændende træ, ristede kastanjer og røg.

Lyset, By the Fireplace, er en del af kollektionen Maison Margiela Replica, der er inspireret af minder om konkrete steder og øjeblikke. Når det gælder dette lys, handler det om at sidde foran pejsen med duftende, bagte kastanjer og skumfiduser.

Egenskaber:

  • et duftlys, der fremkalder minder om en pejs, brændende træ og ristede kastanjer
  • kan brænde i 40 timer, får hele rummet til at dufte og skaber en hyggelig stemning
  • en varm, træagtig og sød duft, der vil glæde dine sanser
  • en del af kollektionen Replica, der er inspireret af minder
  • egner sig også fantastisk som designertilbehør
  • fremstillet i Frankrig

Duft:
Lyset, Maison Margiela Replica By the Fireplace, gemmer på en duft af brændende træ og ristede kastanjer, træagtig røg, røde bær, aromatisk kryddernellikeolie og kashmir.

Materiale:

  • hvidt glas udsmykket med en stofetiket
  • voks af høj kvalitet
  • bomuldsvæge

Brugsanvisning:
Når du tænder lyset den første gang, så lad det brænde i mindst en time, så al voksen på overfladen smelter. Lad ikke lyset brænde længere end 4 timer. Brug altid en lyseslukker til at slukke flammen, undgå at puste lyset ud. Hver gang, inden du tænder det igen, klipper du vægen ned til en længde på 3-5 mm. Sæt altid lyset på en overflade, der kan modstå varme.

Vigtig information

Can cause an allergic reaction. In the event of contact with eyes, rinse immediately with plenty of water and seek medical advise. Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Appelsinblomst blade, Kryddernellike, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
olie fra pokkenholttræ, Kastanje
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Peruansk balsam, Vanilje, Cashmeran
Karakter af duft som i hjemmet
træagtig, krydret
Type af væge
bomuld
Antal væger
1
Type af voks
andre
Materiale
glas

Originalitet, kreativitet og en lille smule provokation – sådan er det franske luksusmærke Maison Margiela (tidligere Maison Martin Margiela), der er kendt for sit ukonventionelle modedesign, den unikke kollektion REPLICA og sine umiskendelige parfumer.

I 1988 i Paris grundlagde designeren Martin Margiela et luksuriøst modehus, der bar hans navn. Mærket Maison Margiela er karakteriseret ved en utraditionel opfattelse af mode og parfumer, der i dets udformning bliver til kunstværker. Værd at nævne er især kollektionen REPLICA fra 1994, der omfatter replikaer af tøj og håndlavet tilbehør fra de mest forskellige verdenshjørner. Hvert design er forsynet med et mærkat, der beskriver originalens historie og materiale. I 2012 blev denne enestående kollektion udvidet med luksusparfumer.

Hvordan dufter minder? Det kan du finde ud af fra REPLICA duftene, der er opstået i samarbejde med de bedste verdenskendte parfumeskabere. Parfumer fra Maison Margiela er udviklet for, at de skal få dig til at tænke på dejlige øjeblikke. Det er nok at dufte til dem.