Maison MargielaREPLICA Matcha Meditation Eau de Toilette Unisex

Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation Eau de Toilette Unisex
Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation Eau de Toilette Unisex
Specialtilbud
Fri levering
100 ml
636,00kr

På lager | Kode: MMG00326
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

Alle de uforstyrrede øjeblikke, hvor du udnytter nuet fuldt ud, har fået form i unisex Eau de Toiletten, Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation. Denne zen-duft er et duftsynonym på den følelse af glæde og harmoni, som du for eksempel kan opleve over en kop friskbrygget Matcha-te, som du nyder i fred og ro derhjemme.

  • en aromatisk grøn duft, der vækker dine sanser
  • beregnet til mænd og kvinder
  • en del af duftserien Replica, der er inspireret af vores minder

Duftens komposition
Absolut strålende er de noter af bergamot, som du vil fornemme straks i duftens indledning. Denne fuldendes af mandarinessens, og alt bliver gennemstrømmet af en akkord af grøn te. Derefter frigives duften af matcha, ledsaget af berusende jasmin og orangeblomst. Den perfekte oplevelse afsluttes med varmende benzoe, der flyder sammen med en akkord af mos og hvid chokolade.

Duftens historie
Duften Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation gør det muligt for dig at opleve en følelse af ro og afslapning som efter en velgørende meditation. Et enkelt strejf af duften tillader dit sind at flygte, lige hvorhen det vil, og opleve hvert sekund af nuet på en behagelig måde.

Flakonen til duften REPLICA Matcha Meditation er udsmykket med en bomuldslabel – den samme, som du vil finde i modetøjet fra kollektionen REPLICA. På æsken finder du et fotografi, der er som taget med et polaroidkamera, hvilket understreger duftens, ja, hele REPLICA-kollektionens erindringskarakter.

Vigtig information

Flammable.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Grøn te, Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Matcha, Appelsinblomst , Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Feberbusk, Hvid chokolade, Mos
Parfumekategori
aromatisk, grøn

Originalitet, kreativitet og en lille smule provokation – sådan er det franske luksusmærke Maison Margiela (tidligere Maison Martin Margiela), der er kendt for sit ukonventionelle modedesign, den unikke kollektion REPLICA og sine umiskendelige parfumer.

I 1988 i Paris grundlagde designeren Martin Margiela et luksuriøst modehus, der bar hans navn. Mærket Maison Margiela er karakteriseret ved en utraditionel opfattelse af mode og parfumer, der i dets udformning bliver til kunstværker. Værd at nævne er især kollektionen REPLICA fra 1994, der omfatter replikaer af tøj og håndlavet tilbehør fra de mest forskellige verdenshjørner. Hvert design er forsynet med et mærkat, der beskriver originalens historie og materiale. I 2012 blev denne enestående kollektion udvidet med luksusparfumer.

Hvordan dufter minder? Det kan du finde ud af fra REPLICA duftene, der er opstået i samarbejde med de bedste verdenskendte parfumeskabere. Parfumer fra Maison Margiela er udviklet for, at de skal få dig til at tænke på dejlige øjeblikke. Det er nok at dufte til dem.