Maison Margiela REPLICA Music Festival Eau de Toilette Unisex

Maison Margiela REPLICA Music Festival Eau de Toilette Unisex
Maison Margiela REPLICA Music Festival Eau de Toilette Unisex
Fri levering
100 ml
707,00kr

Kode: MMG00197 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Maison Margiela REPLICA Music Festival
Ingredienser

Lyt til musikken, glem alle dine bekymringer, og lad dig rive med på bølgerne af en vibrerende melodi. Unisex Eau de Toiletten, Maison Margiela Replica Music Festival, sender dig med det samme tilbage til 1969, til den legendariske Woodstock-festival.

  • unisex duft til både mænd og kvinder
  • egnet til både dag- og aftenbrug
  • en del af duftkollektionen Replica, der er inspireret af minder

Duftens komposition
Først opfanger du saftigt, rødt æble, violblade og duften af marihuana. Herefter frigives røgelse, tobak og patchouli. Duftens bund, der holder længst på huden, er karakteriseret af cypres, læder og blyant-ene.

Duftens historie
Eau de Toiletten, Maison Margiela Replica Music Festival, er en del af kollektionen Replica, der er inspireret af minder om de mest forskellige steder og øjeblikke. Når det gælder denne duft, handler det om den legendariske Woodstock musikfestival. Ligesom alle duftene fra kollektionen Replica gemmer Eau de Toiletten Music Festival sig også i en minimalistisk flakon med en bomuldsetiket. Denne indeholder en beskrivelse af duften og dens karakter.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rød æble, Violblade, Weed Accord
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Røgelse , Patchouli, Tobacco from Balkans Accord
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Cypres, Læder, Blyant-ene
Parfumekategori
krydret, træagtig

Om mærket Maison Margiela

Originalitet, kreativitet og en lille smule provokation – sådan er det franske luksusmærke Maison Margiela (tidligere Maison Martin Margiela), der er kendt for sit ukonventionelle modedesign, den unikke kollektion REPLICA og sine umiskendelige parfumer.

I 1988 i Paris grundlagde designeren Martin Margiela et luksuriøst modehus, der bar hans navn. Mærket Maison Margiela er karakteriseret ved en utraditionel opfattelse af mode og parfumer, der i dets udformning bliver til kunstværker. Værd at nævne er især kollektionen REPLICA fra 1994, der omfatter replikaer af tøj og håndlavet tilbehør fra de mest forskellige verdenshjørner. Hvert design er forsynet med et mærkat, der beskriver originalens historie og materiale. I 2012 blev denne enestående kollektion udvidet med luksusparfumer.

Hvordan dufter minder? Det kan du finde ud af fra REPLICA duftene, der er opstået i samarbejde med de bedste verdenskendte parfumeskabere. Parfumer fra Maison Margiela er udviklet for, at de skal få dig til at tænke på dejlige øjeblikke. Det er nok at dufte til dem.

Anmeldelse Maison Margiela REPLICA Music Festival