Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc Serum Til forstørrede porer

Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc Serum Til forstørrede porer
Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc Serum Til forstørrede porer
30 ml
70,00kr

Kode: MUR06053 | På lager
1
GLS
fredag 5.3.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 3.3.2021

Produktbeskrivelse Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc
Egenskaber

Hudserum Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc er et præparat med et højt indhold af effektive stoffer. Takket være den får din hud den bedste pleje.

Egenskaber:

  • stopper ikke porerne til
  • genopbygger huden, kommer irritation i forkøbet

Ingredienser:

  • vegansk produkt

Brugsvejledning:
Brug fingerspidserne til at slå let på den rene hud, indtil en passende mængde serum er trængt ind. Kom det på ansigtet, halsen og det øverste af brystet.

Egenskaber

Tonetype
normal
Effekter
Anti-akne, Poreminimerende
Solbeskyttelse
uden SPF
Bruges ved
dag og nat

Om mærket Revolution Skincare

»Bedre hudpleje betyder bedre makeup«. Med andre ord, jo bedre du tager dig af din hud, jo mere fejlfri vil din makeup se ud. Alt det kræver, er de rette Revolution Skincare produkter, en speciel serie fra Makeup Revolution, som er kendt for deres fantastiske makeupprodukter.

De fleste Revolution Skincare produkter er veganske, hvilket betyder at de er fri for ingredienser som bivoks og lanolin. Der er omfattende produktserier til enhver hudtype, lige så vel hudlidelser som akne, dehydrering, rynker eller slaphed. Kollektionen inkluderer fugtighedscremer, rensemasker, hudolier, sprays og mere. vi anbefaler også the Revolution exfoliator, som gør din hus glattere mens den genskaber dens fasthed, renser dine porer og gør din ansigtsfarve strålende og ungdommelig.
 

Et andet Revolution Skincare produkt, som er værd at nævne, er CBD-olierne med cannabisekstrakt. CBD-olierne er steget i populæritet og det er der en god grund til. De har fantastiske, nærende effekter og de kan endda lindre irriteret hud. Hvis du vil give dit ansigt det bedste, skal du også have fat i en Revolution serum. De kommer i mange forskellige versioner - alt fra en, der er designet til store porer eller fine linjer og serummer, der hjælper med at udjævne din hudtone.

Anmeldelse Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc