Makeup Revolution Soap Styler Sæbebar til øjenbryn

1×
Makeup Revolution Soap Styler Sæbebar til øjenbryn
Makeup Revolution Soap Styler Sæbebar til øjenbryn
5 g
40,50kr

Kode: MUR09035 | På lager
1
GLS
fredag 21.5.2021
UPS Air Mail
onsdag 19.5.2021

Beskrivelse Makeup Revolution Soap Styler
Egenskaber

Kender du det legendariske Hollywood-trick med sæbe til hurtig og effektiv formgivning af øjenbryn? Den innovative, faste, Makeup Revolution Soap Styler, sæbe virker efter samme princip, og den er måske endnu nemmere i brug. Den hjælper dig med at markere og forme dine øjenbryn til perfektion, så du opnår effekten af såkaldt laminering. Øjenbrynene får samtidigt et fyldigt og luftigt look.

Egenskaber:

  • hjælper med at opnå en laminerende effekt på øjenbrynene
  • fanger perfekt hvert hår
  • fikserer øjenbrynenes form i lang tid
  • sikrer, at øjenbrynene virker tættere
  • giver øjenbrynene et luftigt look
  • med en praktisk børste og spejl

Anvendelse:
Fugt den medfølgende børste, bevæg den over sæben, og børst så dine øjenbryn til den ønskede form. Brug en børste uden vand for at få en længere fæstning.

Egenskaber

Effekt
langtidsholdbar

Om mærket Makeup Revolution

Kosmetik fra Makeup Revolution er en ægte revolution inden for makeup. London-mærket råder over en bred samling kvalitetsprodukter, der er til at betale, og som med sikkerhed vil gøre et dybt indtryk på dig. Deres luksuriøse øjenskyggepaletter er især populære og skiller sig ud med deres kombination af pigmentering og lyse farver.

Alle bør mindst have én palet fra Makeup Revolution i deres makeupsamling. Mærket har også masser andre skønhedsjuveler i deres kollektion. Gå ikke glip af Makeup Revolution-foundationen eller den ikoniske Makeup Revolution-concealer, der er tilgængelig i flere forskellige udgaver til stort set enhver hudtone. En anden ting, der springer i øjet, er mærkets originale og legesyge, men samtidig praktiske produktdesign, som du med sikkerhed vil elske. Giv din makeup stil og originalitet med Makeup Revolution London!

Anmeldelse Makeup Revolution Soap Styler1