Gå videre til hovedindhold

Mama Mio

Om Mama Mio

Hvorfor skulle din hud ikke se godt ud, selv når du er gravid? Giv din hud den intensive pleje i denne udfordrende, men smukke tid. Det britiske hudplejemærke Mama Mio tilbyder produkter, der er blevet specielt udviklet til gravide kvinder, kvinder efter fødslen og ammende mødre. Deres plejende sammensætning giver ekstremt stresset hud den nødvendige næring og fugtighed og gør den smidig og silkeblød.

 

Mama Mio blev grundlagt i 2004 af iværksætteren Sian Sutherland og hendes veninder Kathy Miller, Tanya Mackay og Jill Dunk. Sian var dengang gravid og ledte efter den helt rigtige hudpleje til sig selv og sine veninder, der kunne give hendes ekstremt stressede hud den pleje, den havde brug for i denne periode.

Mama Mio-produkterne indeholder ingredienser af højeste kvalitet. De er fulde af naturlige, plantebaserede stoffer, er veganske og består af 100 % naturlige duftstoffer. De er rige på olier og smør, der indeholder omega-3, -6 og -9 fedtsyrer, der hjælper med at nære huden og fremme dens elasticitet. Kort sagt er de sammensat til virkelig at støtte alle kvindelige behov i alle faser af graviditeten.

Prøv det ikoniske og intenst fugtgivende kropssmør Mama Mio Tummy Rub Butter, der øger hudens elasticitet og fugtighed, eller den legendariske massageolie Mama Mio Tummy Rub Oil med 99 % naturligt udvundne ingredienser, der giver din mave en virkelig intensiv behandling. Hvis du er bekymret for, at strækmærkerne bliver mere synlige, kan kropscremen Mama Mio Mama Marks Cream hjælpe med at reducere deres synlighed. Pas godt på din hud, og nyd denne smukke tid i ro og uden bekymringer.

Se hele teksten skjul tekst