Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring Eau de Toilette til kvinder

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring Eau de Toilette til kvinder
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring Eau de Toilette til kvinder
Fri levering
75 ml
375,90kr

Kode: MAJ01481 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring
Ingredienser

Forår i en flakon. Et kort, men helt præcist udtryk for, hvad Eau de Toiletten til kvinder, Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring, skjuler. Det er nok at dufte til den én gang, og med det samme vækker den dine sanser som en vandretur i den blomstrende forårsnatur, og den opfrisker som en frisk vind.

  • en blomsteragtig, frugtduft med friske grønne noter
  • en del af den begrænsede udgave af duftene Marc Jacobs – Spring
  • Neo Mint er en grøn nuance, der er forbundet med serien Marc Jacobs Spring

Duftens komposition
Fra første øjeblik gribes du af duften af grøn te, der udfolder sig i perfekt harmoni med en akkord af matcha grøn te. Derefter træder pikant rosapeber ind i duftkompositionen og sikrer et perfekt strålende resultat.

Duftens historie
I 2021 blev duften, Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring, præsenteret. Sammen med den også Daisy Spring og Daisy Love Spring. De fortsætter således serien af årlige begrænsede udgaver af Marc Jacobs Daisy. De mangler heller ikke en farve til at forbinde dem med udgaven af Eau de Toilette. I 2021 er det Neo Mint.

Denne friske grønne farve, der repræsenterer naturen og livet, ser godt ud sammen med lyserød og blev valgt på grund af sit store potentiale. Den dukkede op i Marc Jacobs modekollektion, og den findes også på flakonen med lyserøde blomster på låget, hvilket er typisk for duften, Daisy Eau So Fresh.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Grøn te
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Matcha
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rosépeber
Parfumekategori
blomstret, grøn

Anmeldelse Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring