Gå videre til hovedindhold

Mense

Mense

Mærket Mense har udviklet en enkelt kosmetisk pleje, der er som skabt til den moderne mand. Produkternes sammensætning er perfekt tilpasset mænds ansigt, krop og hår for at kunne opfylde deres specifikke behov. Den giver dem alt lige fra næring til beskyttelse mod ydre påvirkninger.

 

Mense kosmetiske produkter er skabt til mænd, der sætter pris på deres krop, og som i det mindste vil bruge lidt tid på at pleje den hver dag. Da de er kompakte og praktiske, vil produkterne fra Mense gøre det nemt for dig at skabe en regelmæssig daglig hudplejerutine, der vil give synlige resultater. Effektive aktive stoffer, der er omhyggeligt udvalgte til den mandlige krops behov, giver huden både i ansigtet og på kroppen næring, beskyttelse og et sundt udseende.

Hvad betyder Mense? At passe på sig selv og respektere og forskønne sin krop. Du kan også passe på din krop og dit ansigt takket være produkter som et opfriskende renseskum med ekstrakt fra havmos, en beskyttende ansigtscreme med SPF 20, et anti-rynke og løftende serum med retinol og en beroligende aftershave balsam med hørfrøolie. Og da mærket Mense ikke kun omfatter ansigtspleje til mænd, men også krops- og hårplejeprodukter, kan du ligeledes finde en deodorant, der giver 24-timers friskhed, en revitaliserende brusegel med ingefær og en nærende ingefærshampoo, der styrker håret.

Se hele teksten skjul tekst