Mineralpudder

Mineralpudder
Filter
Prisklasse

til

Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   1

Vil du gerne have at din foundation sidder helt perfekt? Ville du ønske, at din hud fremstod endnu mere jævn og fløjlsblød? Glem alt om fedtet hud og tilføj en mineralpudder eller en mineralfoundation til din makeup-taske, så kan du nyde godt af en perfekt, mat finish hele dagen og ved enhver lejlighed.

Hvis du er på udkig efter et makeup-produkt, som holder dit udseende på plads hele dagen uden at irritere din hud, har du netop fundet det. Takket være dets naturlige ingredienser, er mineralpudderne allergivenlige og velegnet til mennesker med sensitiv hud. Dem med kombinations- og fedtet hud vil påskønne det mest, men selv mennesker med tør hud kan have fordel af deres ikke-udtørrende egenskaber.

Hvad er mineralpudder?

Mineralpudder er lavet af fintkværnede, naturlige mineraler, der som regel indeholder forskellige slags silica, titaniumdioxid eller zinkdioxid, som naturligt reflekterer solskin og dermed giver en fantastisk beskyttelse af solstrålingens skadelig eftervirkning.

Prøv kvalitets mineralpudderne fra Clarins, Makeup Revolution og andre. Påfør løst mineralpudder, presset mineralpudder eller selv mineralfoundation, som er en komplet erstatning for traditionel foundation, når det anvendes med en velegnet børste. Brug mineralpudderet på hele dit ansigt, eller – i tilfælde af tør hud – kun på udvalgte områder i T-zonen, og nyd den pletfri makeup, som holder hele dagen.