MissoniMissoni Deodorant og kropsspray til kvinder

Missoni Missoni Deodorant og kropsspray til kvinder
Missoni Missoni Deodorant og kropsspray til kvinder
50 ml
261,00kr

På lager | Kode: MSO01593
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

Forbind dine dufte i en harmonisk helhed. Deodoranten Missoni Missoni frigør den samme aroma som den i flakonen, og sammen danner de et perfekt par.

Egenskaber:

  • beskytter mod en ubehagelig lugt
  • supplerer duften fra samme serie

Ingredienser

Emballagetype
Spray

Det italienske mærke Missoni er berømt for sine strikvarer med forskelligartede og farverige mønstre, der har gjort det kendt, ikke bare i Italien, men i hele verden. Og lige så originale og sprudlende som de typiske Missoni-mønstre er også parfumerne fra dette luksusmærke.

Missoni-mærkets historie begyndte i 1953, da Ottavio og Rosita Missoni åbnede en butik med strikvarer i Milano. Med sine originale zig-zag mønstre, bølger og striber er det italienske mærkes modetøj genkendeligt ved første blik. Den første parfume kom til verden i 80ʼerne. Den oprindelige Missoni-duft fremstilles dog ikke mere – i 2006 startede Missoni-mærket et samarbejde med firmaet Estée Lauder, og en række berømte parfumeskabere var med til at udvikle Missonis nye parfumer.

Nogle af de mest yndede dufte fra Missoni er Missoni Missoni Eau de Parfum til kvinder, der vil begejstre dig med sin frugt- og blomsterduft, Missoni Missoni Eau de Toilette til kvinder, en mild blomsterduft og den aromatiske duft til mænd med noter af citrus, Missoni Wave.