Moschino Fresh Couture Brus og badegel til kvinder

Moschino Fresh Couture Brus og badegel til kvinder
Moschino Fresh Couture Brus og badegel til kvinder
Fri levering
200 ml
221,40kr

Kode: MOS02290 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Moschino Fresh Couture
Ingredienser

Gør dit daglige brusebad eller bad til en særlig oplevelse, som du vil glæde dig til hele dagen. Præparatet til brusebad Moschino Fresh Couture vil give duft til din hud med en skøn duft og glæde dine sanser.

Egenskaber:

  • passer fantastisk sammen med en duft som gave
  • efterlader huden fløjlsblød og fin
  • supplerer duften fra samme serie

Ingredienser

Konsistens
gel

Om mærket Moschino

Det italienske mærke Moschino er blevet kendt for sit legende, fantasifulde og farverige modetøj tilsat lidt humor og provokation. Og sådan er Moschinos parfumer lige netop også.

Mærkets ophavsmand, Franco Moschino, havde altid elsket kunst, og hans drøm var oprindeligt at blive maler. For at kunne få råd til at betale for sin undervisning tjente han ekstra penge som illustrator for de store modemagasiner, hvor han i 1971 kom til at arbejde sammen med Gianni Versace. Mode blev hans passion, og i 1983 grundlagde han så sit eget mærke, der nu er verdenskendt. Moschinos design er blandt andet blevet båret af sportsfolk ved åbningsceremonien for de olympiske vinterlege i Torino, af Kylie Minogue på sin turné Showgirl: The Greatest Hits Tour, eller af Madonna under koncertrækken Sticky & Sweet Tour.

Moschinos første parfume – Moschino for Women – kom til verden i 1987. Blandt dette livslystne mærkes mest populære dufte hører Eau de Toilette til kvinder Moschino Funny!, Moschino I Love Love og Moschino Fresh Couture i en vittig flakon, der ligner et rengøringsmiddel. Værd at lægge mærke til er også blomsterduften til kvinder Moschino Cheap & Chic og Eau de Toilette Moschino Uomo? til mænd.

Anmeldelse Moschino Fresh Couture