Narciso RodriguezFor Her Fleur Musc Eau de Parfum til kvinder

Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Eau de Parfum til kvinder
Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
30 ml
322,00kr

På lager | Kode: NAR01228
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Essensen af den første For Her duft viser sig i en ny fortolkning fuld af optimisme og mættede farver. Eau de parfumen, Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc, bliver understreget af rosens intense duft og er beriget med en buket af intenst lyserøde blomster.

  • en moderne, blomsteragtig duft
  • sødlig, ren og pudderagtig
  • livligt sensuel og romantisk

Duftens komposition
Eau de parfumen, For Her Fleur Musc, er en stor buket af roser og pæoner. Deres duft minder om det fine skær, som silkestof har. I indledningen får den gnist af rosenpeber, hvis rebelske rolle bagefter bliver overtaget af patchouli. Hele kompositionen smelter lidt efter lidt sammen i sød, silkeagtig moskus og ambra. 

Duftens historie
Fleur Musc, en abstrakt og intens rose, er en ny måde at se duften Narciso Rodriguez For Her på. Dens moderne, strålende væsen tiltrækker opmærksomhed og udtrykker nutidens kvinders uafhængighed, sensualitet og styrke. Indeni er flakonen for Fleur Musc farvet i en smuk cyklamenfarvet nuance, der afspejler duftens intensitet og temperament på perfekt vis.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, FARNESOL, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL,CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), BHT Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rose, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Moskus
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Patchouli
Parfumekategori
blomstret, chypre