NiveaBaby Cremet boblebad

Nivea Baby Cremet boblebad
Nivea Baby Cremet boblebad
Specialtilbud
500 ml
25,55kr

Kode: NIV1848 | På lager
1
Gave til dig
Et GRATIS huskespil fra NOTINO ved hvert køb af produkter til børn
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
Post Nord MyPack Home
onsdag 22.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Baby
Egenskaber

Badeskummet Nivea Baby sikrer en stund med hvile og velfortjent afslapning efter en hård dag.

Egenskaber:

  • plejer langvarigt børnehud
  • fugter og nærer huden
  • skaber ikke irritation
  • kommer udtørring af huden i forkøbet

Brugsvejledning:
Hæld en lille mængde af præparatet i badet.

Fuld sammensætning

AQUA, COCAMIDO-PROPYL BETAINE, SODIUM MYRETH SULFATE, DECYL GLUCOSIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, BISABOLOL, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, GLYCOL DISTEARATE, LAURETH-4, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
gel
Hudtype
sensitiv
Aktive ingredienser
Kamille

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Baby